9 Березня, 2024

Melanka.org.ua

Поради від городника

Як перетягнути салон авто: поради та рекомендації

Доглянутий та комфортний салон автомобіля – це не тільки приємне видовище, а й основа для комфортної та безпечної подорожі. Протягом багатьох років і за багатьох перебутих кілометрів, салон автомобіля піддається негативному впливу різних факторів, тому регулярне оновлення та заспокійлива процедура необхідні.

Відразу після покупки нового автомобіля вся увага в першу чергу приділяється його обшивці та деталям. Але час мучить питання, скільки пройдено часу від моменту покупки і який знос вже завдав вашому автомобілю? Спочатку він новенький і чистий, але згодом все рідше приносить радість та комфорт. Тому важливо періодично робити оновлення салону автомобіля, щоби враження від його використання знову приносили справжнє задоволення.

Оновлення салону автомобіля може включати в себе ряд робіт, залежно від стану та вимог. Одних просто влаштовує чистота, інші хочуть повністю переробити оббивку або змінити колірну гаму. Але в будь-якому випадку, необхідно ухвалити рішення і діяти, щоб салон автомобіля знову приносив радість та задоволення.

МатеріалиПереваги
МіцністьВодонепроникністьСтійкість до стирання
Натуральна шкіраВисокаНіСередня
Штучна шкіраСередняНіСередня
ТекстильНизькаТакСередня
ВелюрНизькаТакВисока

Чим перетягують салон автомобіля?

Алькантара – популярна тканина для оббивки салону автомобіля. Це один із видів штучної замші, призначеної для перетяжки сидінь та інших елементів салону.Вона відрізняється підвищеною міцністю та привабливим виглядом, який надовго зберігає свою початкову ефектність.

Яку шкіру вибрати для перетягування салону?

При перетяжці автомобіля через найкращі якісні властивості та високі фізико-механічні характеристики використовується наступна шкіра: анілінова або напіванілінова шкіра, гладка, текстурована, шкіра наппа.

Скільки коштує перешити салон в автомобілі?

Прайс на повне перетягування сидінь залежно від класу

Перетяжка салонумалийсередній
Еко-шкіра Base2900037000
Еко-шкіра Premium3700045000
Натуральна шкіра (Росія)4600063000
Натуральна шкіра (Італія)7700085000

Share: