9 Березня, 2024

Melanka.org.ua

Поради від городника

Фарбування одного пасма волосся: що це і як це робиться

Фарбування волосся – це один із способів змінити свій образ та додати яскравості. Однак не завжди хочеться міняти все волосся, а тільки виділити якесь одне пасмо. Такий вид фарбування називається акцентування або виділення.

Акцентування дозволяє надати волоссю додаткову глибину і об'єм, створити цікавий і яскравий образ. Головне правило при виділенні – вибір правильного відтінку. Він повинен гармоніювати з кольором вашого натурального пасма і підкреслювати вашу індивідуальність.

Виділення пасма – це чудовий спосіб експериментувати з кольором, не ризикуючи зробити кардинальні зміни. Ви можете вибрати яскравий і контрастний відтінок для виділення або віддати перевагу природним тонам, які будуть виглядати природно і непомітно. У будь-якому випадку виділення пасма дозволяє створити унікальний і стильний образ, який підкреслить вашу індивідуальність.

Фарбування одного пасмаОпис
1BalayageМетод фарбування, при якому барвник наноситься на пасма в довільному порядку з використанням кисті або спонжу для створення природного та сяючого ефекту.
2МеліруванняФарбування, при якому частина волосся виділяється світлими пасмами, схожими на відтінки природного кольору волосся, для створення об'єму та особливого ефекту.
3Забарвлення в один тонПроцес фарбування всієї пасма волосся в один відтінок барвника для створення рівномірного та однорідного кольору.
4ОмбреСтрижка, при якій волосся забарвлюється двома або більше відтінками барвника, створюючи плавний перехід кольору від коренів до кінчиків.
5СомбреВаріант омбре, при якому перехід від темного до світлого кольору плавніший і природніший.

Як називається фарбування волосся коли всередині один колір а зверху інший?

Омбре так називається техніка градієнтного фарбування волосся, при якому межа переходу одного відтінку в інший згладжена. Традиційне омбре – це темніший відтінок у коренів волосся, що переходить у світліший на кінчиках.

Як називається приховане фарбування?

Приховане фарбування – це техніка, за допомогою якої можна затонувати нижній шар волосся або окремі пасма в яскравий колір таким чином, щоб вони були непомітні серед інших. Його також називають потайне фарбування.

Як довго тримається приховане фарбування?

У будь-якому випадку, приховане фарбування класно виглядає навіть на досить короткому волоссі. Скільки тримається? Залежно від використовуваного пігменту і частоти миття колір починає тьмяніти через 2-3-4 ніж іноді пізніше.

Скільки коштуватиме приховане фарбування волосся?

Приховане фарбування волосся ціна

Короткі до підборіддя2800
Середні до плечей, каре3300
Середнє волосся до лопаток4000
Довгі до талії5200
Довге волосся нижче талії5600

Share: