8 Березня, 2024

Melanka.org.ua

Поради від городника

Як успішно застосовувати Аевіт для боротьби з випадінням волосся

Випадання волосся є поширеною проблемою, яка може бути викликана різними факторами, такими як стрес, неправильне харчування, порушення гормонального фону та ін.

Аевіт є мультивітамінним препаратом, що містить вітаміни А та Е. Вітамін А сприяє зростанню та зміцненню волосся, а також покращує стан шкіри та нігтів. Вітамін Е відіграє важливу роль у захисті клітин від окислювального стресу та зміцненні імунітету.

Застосування Аевіта для зміцнення волосся необхідно проводити відповідно до вказівок лікаря. Зазвичай рекомендується приймати по 1 капсулі Аевіта внутрішньо після їди один раз на день протягом 1-2 місяців. За необхідності курс можна повторити через певний період.

Однак необхідно пам'ятати, що Аевіт є біологічно активною добавкою до харчування і може мати побічні ефекти. Тому перед початком прийому слід проконсультуватися з лікарем або фахівцем, щоб унеможливити можливі протипоказання та з'ясувати оптимальне дозування.

НазваОпис
1АевітВітамінний препарат, що містить вітамін А (ретинолу ацетат) та вітамін Е (токоферолу ацетат).
2Ознаки дефіциту вітамінів А та ЕСухість шкіри, ламкість та випадання волосся, лущення шкіри, слабкі нігті, зниження імунітету.
3Показання для застосування АевітаДефіцит вітамінів А та Е, випадання волосся, підвищена поголеність нігтів, сухість та лущення шкіри, малопродуктивний стан при гіповітамінозі, після перенесених захворювань.
4Спосіб застосування АевітаПриймати по 1 капсулі внутрішньо після їди, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу визначається лікарем.
5Побічні ефектиРідко – алергічні реакції на компоненти препарату, запаморочення, сонливість, нудоту, блювання, пронос.
6ПротипоказанняІндивідуальна нестерпність компонентів препарату, старечий кератоз, атеросклероз судин мозку, тромбофлебіт, панкреатит, хронічний гепатит.

Як приймати вітаміни АЕВІТ для росту волосся?

Капсули "Аевіт" приймають внутрішньо, незалежно від їди, щодня по 1 капсулі протягом 20-40 днів з проміжками 3-6 місяців.

Як пити АЕвіт вранці чи ввечері?

Вітамін А сприймається/переробляється нашим організмом тільки вночі, приймати аевіт вдень – переводити його заздалегідь, до того ж підвищується ймовірність алергічних реакцій. Якщо вирішили приймати 2 чи 1 раз на день, то краще ввечері – або з інтервалом о третій годині, або безпосередньо перед сном.

Чи можна пити АЕвіт двічі на день?

Тиреотоксикоз, хронічний гломерулонефрит, серцева застійна недостатність, вагітність. Не рекомендується приймати під час вагітності. Всередину по 1-2 капс. 2-3 рази на день.

Кому не можна пити АЕВІТ?

Протипоказання

  • Підвищена чутливість до компонентів препарату Аевіт,
  • гіпервітаміноз А та Е,
  • тиреотоксикоз,
  • хронічний гломерулонефрит,
  • хронічна серцева недостатність,
  • саркоїдоз в анамнезі,
  • дитячий вік до 14 років,
  • вагітність.

Share: