9 Березня, 2024

Melanka.org.ua

Поради від городника

Як правильно складати футболки, щоб вони не м'ялися: поради та рекомендації

Багато хто з нас має проблеми при складанні футболок, особливо коли намагаються вкласти їх акуратно в шафі або в валізі перед поїздкою. На жаль, неправильне складання може призвести до м'ятості та складок на тканині, що негативно позначається на зовнішньому вигляді шанованого одягу.

Однак, існує кілька простих методів, які допоможуть вам складати ваші футболки так, щоб вони залишалися ідеально гладкими та свіжими навіть після тривалого часу на зберіганні чи подорожі.

Перший метод: лежача на плоскій поверхні футболка повинна бути розкладена таким чином, щоб її рукави лежали вздовж тулуба. Потім, згинаючи футболку навпіл уздовж піввісь однієї з межі грудей, другий згин слід зробити на такому ж рівні, але перпендикулярно до нього. Отриманий прямокутник після усунення складок двох згинів можна пізніше скласти втричі вздовж напрямку іншої осі по ширині. У підсумку, ваші футболки будуть компактно загорнуті та гладкими.

Другий метод: можна складати футболки, просто загортаючи їх у трубочку. Для цього, після згинання навпіл по осі грудей, потрібно зробити ще один згин по тулубу-сорочки, уклавши другу половину футболки на першу. Потім згинайте футболку вздовж осі грудей, роблячи прямокутник, який можна акуратно загорнути в ролик. Загортання футболок у трубочку допоможе їм залишатися гладкими протягом тривалого часу, і ви зможете заощаджувати місце у шафі чи валізі.

Як правильно складати футболки щоб вони не м'ялися
КрокОпис
1Розкладіть футболку на рівній поверхні, лицьовою стороною донизу.
2Складіть футболку навпіл по вертикалі, з'єднавши плечові шви.
3Знову складіть футболку навпіл по вертикалі, поєднавши нижні краї.
4Підніміть правий рукав футболки та складіть його під кутом приблизно 45 градусів.
5Зробіть те саме з лівим рукавом, перекриваючи правий.
6Складіть нижню третину футболки нагору, прикриваючи рукави.
7Поверніть футболку і вийде акуратно згорнутий пакетик.

Як правильно зберігати футболки у шафі?

Футболки – універсальний предмет гардеробу, який можна скласти чи повісити. Повісьте футболки на плічка, якщо в шафі багато вільного місця. Складіть чарками, якщо такого немає. Після прання зручно погладити футболки та зберігати на вішалках.

Як краще скласти футболку?

0:29Рекомендований кліп · 47 сек.Як складати футболки в кишеньку швидко, просто і легко.

Де краще зберігати футболки?

Один із найпростіших способів – зберігати якісні футболки на вішалках з плічками. Для реалізації цього методу слід враховувати, що на одну футболку потрібна одна вішалка (при цьому її ширина має бути оптимальною – якраз під ширину виробу). Використання вішалок – важливий чинник збереження одягу.

Share: