Як приготувати найсмачніші оладки з кабачків?
Спосіб приготування
- Кабачки натріть на тертці. Дайте постояти 15 хвилин і злийте рідину.
- Кабачки посоліть і поперчіть, додайте|добавляйте| муку|борошно|. Все добре перемішайте. …
- Обсмажте оладки на олії з двох сторін до золотистого кольору. Покладіть оладки на паперовий рушник щоб увібрався жир.
Чому оладки з кабачків сирі всередині?
Не кладіть на сковорідку занадто багато оладок – вони не встигнуть піднятися і добре просмажитись. Сковорідка не зможе віддати стільки тепла, щоб усі оладки добре просмажилися. Бажано прикрити сковорідку сухою кришкою. Так усередині створиться температура, що забезпечує повне досмажування кабачкових оладок.